Jordarbejde

Hos Lauges Maskinservice kan vi udføre alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde, til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning. Med andre ord: Nævn blot opgaven - så løser vi den.

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores jordarbejde og firmaet som helhed. Vi vil hellere løse opgaven rigtigt på den bedste måde, end at skulle haste afsted og gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører bl.a. jordarbejde for både private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner m.m.

Jordarbejde i levende materialer

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde på længere sigt. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr, og det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår f.eks. våd og frossen jord, som gør jordarbejdet mere vanskeligt.

Dette rette udstyr til jordarbejder

Vi råder over en ganske fornuftig maskinpark, og har vi ikke hvad vi skal bruge, har vi gode samarbejdsaftaler. Derfor kan vi stort set løse alle jordopgaver. Vil du selv styre hele projektet, er det fint med os - ellers tager vi gerne styring både på små og store opgaver. Vi er således meget fleksible, og tilpasser os gerne den enkelte opgave - stor som lille.

Kontakt os med jeres opgave idag, så drøfter vi hvordan den løses bedst., og giver jer et godt tilbud på den.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld nedenstående formular så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Lauges Maskinservice

CVR: 35756124

Adresse​

Kirkevej 1, Arnum

6510 Gram

Kontakt

Telefon: 60 64 70 40 

E-mail: d_lauge@hotmail.com